Joustava ja kustannustehokas tuotetiedonhallinta konfigurointikyvykkyydellä - VariPDM Basic

Suomalainen Variantum tunnetaan joustavasta tuotetiedonhallinnasta (PDM) sekä monipuolisesta konfigurointikyvykkyydestä.

Uusin tuotteemme VariPDM Basic on suunnattu yrityksille, jotka haluavat saada tuotetiedonhallinnansa kuntoon helposti, eli kuvattua tuotteensa nimikkeillä, tuoterakenteilla, dokumenteilla ja monipuolisilla tuotesäännöillä halliten samalla versioinnin, hyväksynnät ja käyttöoikeudet. Tuotetietoa voidaan jakaa myös yrityksen ulkopuolelle joustavasti, käyttöoikeudet voidaan antaa käyttäjille rooli- ja ryhmäkohtaisesti tai vaikka vain nimike- tai dokumenttikohtaisesti.

Hyödyt

Suurimmat hyödyt tulevat siitä, että yrityksen tuotedata on yhdessä paikassa ja että se on helposti löydettävissä. Tämä lisää läpinäkyvyyttä ja luottamusta omaan tuotedataan sekä tietysti vähentää virheitä. Tuotteiden suunnittelijat voivat itse rakentaa ja testata tuotemallin samalla, kun he tekevät suunnittelua, eikä erillistä konfiguraattoria tarvita – tämä vähentää virheitä ja nopeuttaa tuotteen tuomista markkinoille (time-to-market). VariPDM:n avulla tuotanto voi varmistaa että oikea tuotetieto on myös alihankkijoilla käytettävissä.

VariPDM Basic tukee standardi-integraatioilla MS Office -työkaluja tehostaen dokumenttien käyttöä tuotteelle sekä useimpia CAD-ratkaisuja, jolloin voidaan varmistaa, että nimikkeen perustiedot ovat ajantasalla ja että dokumentit ovat kaikille saatavilla. Nimikkeet ja nimikerakenteet voidaan siirtää helposti toiminnanohjausjärjestelmään, jolloin nimiketiedot ovat kunnossa ja asiakaskohtaiset tuoteyksilöt ovat löydettävissä.

Käyttöönotto

Järjestelmän käyttöönotossa asennuksen pilveen teemme me, lopun pystytte itse hoitamaan, sillä VariPDM Basic -järjestelmän tietomallin asetukset on tehty helpoksi ja ne muokataan datalla. Samoin tuotteen mallinnus ja käyttöliittymän asetukset asiakas pystyy tekemään täysin itsenäisesti. Autamme teidät alkuun ja tarvittaessa enemmänkin, mutta jos tunnet yrityksesi toimintatavat ja prosessit, selviät VariPDM Basicin käyttöönotosta jopa itsenäisesti!

Referenssit

VariPDM on laajasti käytössä alansa johtavissa yrityksissä, mm. yritykset KONE, Abloy, Chiller, Stera ja Elematic käyttävät ratkaisujamme.

Laajennettavuus

VariPDM Basic on laajennettavissa koko yrityksen käyttöön, kun halutaan laajentaa tiedonhallinta myös muutoshallintaan (change management), sekä myyntiin nopeuttamaan tarjousten tekoa (CPQ - Configure Price Quote), että tuotantoon (ERP/MRP) nopeuttamaan asiakaskohtaisten tilausten siirtoa automaattisesti tai tuoteyksilöiden seurantaan tukien huollon ja jälkimarkkinoinnin (after-sales) tarvetta tuoteyksilöille (VariTrace).

Lue VariPDM Basic koko tuotekuvaus täältä (englanniksi)

Tunnisteet: tuotantokonfiguraattori, konfiguraattori, tuotetiedonhallinta, konfiguroitava tuote, säännöt, tuotemalli, dokumentit, nimikkeen hallinta, tuoterakenteen hallinta, dokumentinhallinta, tiedonhallinta, PDM, PLM, varianttien hallinta, tuotevariantit, tuotevarianttien hallinta, CAD-integraatiot

Kuinka voimme auttaa?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Varaa demo         Ota yhteyttä