VariSuite yhdistää liiketoiminnan ja konfiguroitavat tuotteet

80% nopeampi tarjousaika 30% vähemmän komponentteja tuoteperheessä 50% nopeampi markkinoille tulo 90% vähemmän aikaa tilausten käsittelyyn 45% enemmän tehokkuutta huoltopalveluissa
Merkittäviä säästöjä kaikilla alueilla!

VariSuite hallitsee konfiguroitavat tuotteet liiketoimintalähtöisesti ja tehokkaasti.

VariSuitella ylläpidät vaativat säännöstöt, konfiguroitavien tuotteiden modulaarisuuden sekä hinnoittelumallit helposti. Kaikkia suunnittelumalleja voidaan uudelleenkäyttää missä tahansa lopputuotteessa tai prosessissa!

VariSuite on SaaS-ratkaisu, jonka voit konfiguroida yrityksen kuin yrityksen käyttöön, riippumatta liiketoimintaympäristöstä. Avoimen rajapinnan avulla liität sen mihin tahansa liiketoimintajärjestelmään.

Yritykset pystyvät kehittämään ja hallinnoimaan tuotesuunnittelun malleja helposti, ilman ohjelmointitaitoja.

CPQ tarjousten hinnoitteluun sekä visualisointiin

PDM konfiguroitaville tuotteille

Automatisoi tilauskohtainen osaluettelo ja dokumentointi

Jäljitä, ylläpidä ja analysoi konfiguroituja tuoteyksilöitä

Kuinka voimme auttaa?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Varaa demo         Ota yhteyttä

Konfiguroitavien tuotteiden PDM

VariSuite PDM ratkaisee konfiguroitavien tuotteiden liiketoimintavaatimuksia.

Nimikkeet, rakenteet ja dokumentit voivat olla osa tuotemallia tai -yksilöä. Tuotekehittäjät voivat muokata ja ylläpitää tuotemalleja, tietomallia, prosesseja ja käyttöliittymiä dynaamisesti ilman ohjelmointia.

Tuotetieto voidaan jakaa helposti yrityksen ulkopuolelle tarvittavilla käyttöoikeuksilla, kuten alihankkijoille ja yhteistyökumppaneille.

CPQ -myyntikonfiguraattori tarjouksen hinnoitteluun ja visualisointiin

VariSuite CPQ -myyntikonfiguraattori opastaa loppukäyttäjiä löytämään yhteensopivia myyntivaihtoehtoja ja näyttää kulloinkin toteutuvan hinnoittelun, sekä automatisoi tarjousasiakirjojen luomisen.

Myyntitiimi, jälleenmyyjät ja verkkokaupan käyttäjät voivat konfiguroida asiakaskohtaisia tuotteita virheettömästi. VariSuite ohjaa valittavia tuotesääntöjä ja laskee hinnoittelun reaaliaikaisesti.

Myyntikonfiguraattorin käyttöliittymä sekä 2D- tai 3D-visualisointi luodaan suoraan tuotemallista. Tarjoukset ja tekniset asiakirjat generoidaan automaattisesti dokumenttipohjien ja konfigurointivalintojen perusteella.

Automatisoi tilauskohtaiset nimikkeet, osaluettelot ja dokumentit

VariSuite tuotekonfiguraattori generoi tilauskohtaiset tuotteet, monitasoiset osaluettelot ja dokumentit tuotantoa varten tilausparametrien perusteella ja mahdollistaa automatisoidun tiedonsiirron toiminnanohjausjärjestelmään.

Tuotantovaiheet, toimitusrakenteet ja asennustehtävät voidaan johtaa tilauksen rakenteesta.

VariSuite mahdollistaa rakenteellisten dokumenttien, valmistuspiirustusten ja parametrien automaattisen generoinnin. VariSuite mahdollistaa myös tuotemallien testauksen tuotantoa varten.

Jäljitä, ylläpidä ja analysoi konfiguroituja tuoteyksilöitä

VariSuite Trace sisältää tuoteyksilöiden tiedot eri prosessivaiheissa: miten ne suunniteltiin, valmistettiin ja toimitettiin, sekä laitteiden tietokannan, jota voidaan hyödyntää ylläpitopalveluita ja lisämyyntiä varten.

Tuotetiedot löytyvät tuotteen koko elinkaaren ajalta. VariSuite mahdollistaa jatkuvan palautteen suunnittelusta, palveluista ja ylläpidosta. VariSuite tarjoaa toimitettujen tuotteiden tarkemman analyysin lisämyyntiä varten. Nykyaikaisilla enterprise analytics -työkaluilla voidaan tehdä yksityiskohtaisempia analyyseja analysointi-API:n kautta.

VariSuiten tärkeimmät hyödyt

  • Keskitetty ratkaisu tuotteen konfigurointitarpeiden hallintaan
  • Tehokas tuotehallinta modulaarisille tuotteille
  • Myynnin tehostaminen laadukkailla tarjouksilla resursseja lisäämättä
  • Automaattinen tilauskohtaisen osaluettelon luonti valmistuksen tarpeisiin
  • Ajantasainen tuoteyksilön tiedonhallinta myynnistä huoltoon koko tuotteen elinkaaren ajalta

Kuinka voimme auttaa?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Varaa demo         Ota yhteyttä